Kuidas parandada Microsoft Office'i failide avamisel OneDrive'i viga „Ühendamine saidiga d.docs.live.net”?

Tere. Mul on väga ärritav probleem, mis takistab Wordi ja Exceli dokumentide redigeerimist OneDrive'i abil. Kasutan Office 2013 oma sülearvutis Win 10. Kui proovin muuta jagatud OneDrive Exceli või Wordi faile, Loe Edasi

Kuidas parandada operatsioonisüsteemi Windows 10 'Teie kausta OneDrive ei saa teie valitud asukohas luua'?

Kui proovin OneDrive'i oma Windows 8-sse installida, kuvatakse installimise ajal tõrge - 'Teie OneDrive'i kausta ei saa teie valitud asukohas luua.' Püüdsin selle teise draivi salvestada, lõin a Loe Edasi

Kuidas Zemana AntiMalware desinstallida?

Tere, mul oli eelmise turvarakendusega probleeme, kuna see oli liiga pealetükkiv ja pikas skaneerimisel minu arvutiressursse ahminud, otsustasin sellest lahti saada. Selle asemel leidsin Zemana pahavaratõrje, mida pakuti ühes tehnikas Loe Edasi

Kuidas parandada Windows 10 värskendusviga 0x800f081e?

Tere kõik. Ma olen hädas Windows 10 spingide loojate värskenduste installimisega. Protsessid ebaõnnestuvad veaga 0x800f081e. Kas keegi võiks aidata mul seda probleemi lahendada? Ette tänades! Windowsi 10. aprilli 2018. aasta värskendus [ref et-1] töötab Loe Edasi

Kuidas parandada CX _FREEZE fataalset viga?

Tere, mul on probleem sülearvutiga, mille ostsin mitte nii kaua aega tagasi. Kuid mul on CX _FREEZE saatuslik viga pidevalt, mis ütleb 'ei saa zipimporti'. Kontrollin draivereid ega leidnud midagi valesti. Mingeid muid vigu ei kuvata Loe Edasi

Kuidas parooliga kaitsta Windows 10 arvutit?

Vanemad kontrollivad mu arvutit muudkui ja see asi ajab mind rohkem pahaks. Tegelikult tean, et nad üritavad mind kaitsta erinevate küberohtude eest, kuna olen teismeline. Kuigi mul pole midagi varjata, Loe Edasi

Kuidas kiirrakendusi parandada?

Tere. Mul on küsimus, kuidas saaksin installimata avatavate rakenduste keelata ning installide ja värskendustega seotud probleemi ilma minu loata lahendada? Programm on varjuline ja installib ennast ilma luba nõudmata. Kas see on viirus? Jätkan Loe Edasi

Kuidas Java Macist desinstallida?

Mulle teevad muret Java turbeprobleemid ja tahan selle oma Mac OS X-st eemaldada. Kuid sain teada, et seda ei saa tavalise rakendusena desinstallida. Kas saaksite öelda, kuidas see täielikult eemaldada? Loe Edasi