10 parimat veebisaiti tamili filmide võrgus vaatamiseks

Avastage 10 parimat veebisaiti, mis pakuvad kvaliteetseid tamili filme, ja vaadake tamili filme võrgus tasuta! Loe Edasi

Prindispoorer peatub pidevalt. Kuidas parandada?

Tere! Mul on siin mingisugused probleemid ... Olen juba mõnda aega kasutanud Windows 10 ja hoidnud alati oma arvutiga ühendatud trükimasinat. Siiani pole mul trükiprotsessiga probleeme olnud. Loe Edasi

5 parimat tasuta YouTube'i subtiitrite allalaadija

Sellest artiklist saate teada 5 parimat tasuta veebipõhise YouTube'i subtiitrite allalaadijat koos nende funktsioonide ja subtiitrite allalaadimise sammudega. Loe Edasi

Kuidas parandada Windows Update'i tõrke 0x8007045b?

Tere. Mul on probleem Windows Update'i tõrega, mis kuvab konkreetse 0x8007045b koodi. Proovin värskenduse installida, kuid see ebaõnnestub ja ma ei saa Windows 10-le uuemale versioonile üle minna. See nurjub minu Windows 8-s ja seadmes Loe Edasi

Kuidas parandada veakoodi HT201165 Mac OS X-is?

Palun aidake! Paar päeva tagasi sain hüpikakna saidilt alert.apple-error.com. Seal on öeldud, et keegi on üritanud minu arvutit häkkida ja et ma peaksin viivitamatult tegutsema, et häkkerid ei saaks minu isikuandmeid varastada. Seal Loe Edasi

Kuidas BSOD VIDEO _TDR _ ERROR-i Windowsis parandada?

Palun aidake ASAP-i !! BSOD VIDEO _TDR _ ERROR ilmus mängu ajal ja ma ei pääse enam süsteemile juurde. VIDEO _TDR _ ERROR on surma sinine ekraan (BSOD), mille väärtus on 0x00000116. Kuigi see pole kõige levinum veakontroll, Loe Edasi

Kuidas Badoo profiili kustutada?

Tere. Ma olen Badoos loonud profiili, mille soovin eemaldada. Leidsin sõbra juba päriselus ega vaja seda profiili enam. Muide, see tundub liiga keeruline navigeerimiseks. Eile proovisin Loe Edasi

Kuidas lubada ja keelata kiire käivitamise režiim Windows 10-s?

Kas see režiim tõesti vähendab Windowsi käivitamise aega? Kuidas seda lubada? Kiire käivitamise funktsioon, mida nimetatakse ka hübriidbootiks või hübriidseiskamiseks, võeti kasutusele juba Windows 8 OS-is. See võimaldab kasutajatel aega lühendada Loe Edasi